Ingredienser


Kjøtt og egg

Det går fint an å tørke kjøttprodukter og egg. Men ikke alt egner seg like bra til tørking. Klikk her for å navigere til siden «Kjøtt og egg».


Karbohydrater

Pasta, ris, potetmos, nudler, couscous og andre karbohydratholdige varer med kort koketid egnet seg bra til turmat. Bønner og linser kan også fylle denne rollen. Klikk her for å navigere til siden «Karbohydrater».


Grønnsaker

Grønnsaker er det ofte litt lite av i kommersielle poser med turmat. Men du kan fint tørke grønnsaker selv. Klikk her for å navigere til siden «Grønnsaker».


Saus og krydder

Saus uten fett kan tørkes. Melkepulver er erstatte melk eller fløte i sauser. Urter og krydder kan sette piffen på turmaten. Klikk her for å navigere til siden «Saus og krydder».

Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang